Gastenboek

 

Op deze pagina heeft u de gelegenheid om uw vakantie-ervaring van vakantiehuis Charlotte te delen

Roskammer
15-11-21 21:05:17
Afgelopen weekend weer 2 nachtjes in Charlotte geweest. We komen er altijd graag terug. We zijn er al meerdere keren geweest. Het was vrijdag ook weer een warm welkom het kacheltje brande lekker en ook in de koelkast stond weer lekkere taart waar we heerlijk van gesmuld hebben.
We houden van lekker wandelen in het bos en dat kun je rondom Charlotte heerlijk doen. Je loopt zo vanaf het park het bos in. Jan en Anneke we komen graag terug.
Miriam Kunst
24-07-20 17:38:51
Van 20-24 juli;

Met 4 vriendinnen deze week verbleven in dit heerlijke huisje. Alles erop en eraan. Ruim, 3 slaapkamers, goede bedden, oven, magnetron. Kortom alles wat we nodig hadden was er. De serre was fijn om te zitten tot in de late uurtjes. In de omgeving is genoeg te doen. Op 10 minuten afstand is een lidl en ook een tankstation. We hebben op de draisine gefietst in bippen: hasetal.de gewandeld/ geklommen over de Dorenther klippen. Prachtig uitzicht! Bergschoenen zijn handig. Op kano gevaren in Haselunne. Er is nog veel meer te doen dus we kunnen nog een week ons vermaken. Bedankt jan en Anneke voor het fijne verblijf en de heerlijke taart!
Marijke Glas
28-08-19 13:05:20
16-23 augustus 2019:
Wat een fijne week hebben we gehad in vakantiehuis Charlotte! We waren met z'n drieën: wijzelf en onze jongste puberdochter. We werden heel hartelijk ontvangen door Anneke en Jan, en konden zelfs genieten van heerlijke gebakjes die voor ons klaarstonden in de koelkast. De bedden waren opgemaakt en het huisje is heerlijk compleet, van alle gemakken voorzien en ook echt superschoon. Het weekend begon met veel regen. Hoe fijn is het dan dat je toch buiten kunt zitten, in de half open serre. Zo gezellig, met de regen op het dak. Onze puberdochter had zo van te voren haar bedenkingen om alleen met ons op vakantie te gaan. We wisten haar toch over te halen om een paar keer met ons mee te gaan en ook zij vond de uitstapjes in de omgeving erg leuk. We hebben gewandeld bij de Dörenther Klippen, we fietsten naar Schloss Fürstenau, gingen ook een dag wat verder uit de buurt naar de prachtige stad Múnster. Naast alle historische gebouwen is de botanische tuin daar een aanrader. En onze dochter vond de winkels geweldig. En niet te vergeten: Ons uitstapje naar Tecklenburg: Wat kun je daar prachtig wandelen en in het stadje zelf al die schattige winkeltjes. Kortom: Een heerlijke vakantie, we hadden best nog een week willen blijven! :-) Heel erg bedankt voor de fijne vakantie, we zijn weer helemaal opgeladen voor het nieuwe seizoen! Hartelijke groeten van Aat, Marijke en Pieternel Glas
familie van der Aart fam. S. van der Aart
31-10-18 12:09:47
Oktober 2018, We zijn net weer terug van een heerlijke herfstvakantie. Deze doorgebracht in huize Charlotte in Bippen. Het was echt een heerlijke week van het begin tot het eind. Het begon al met een verrassing in de koelkast, vijf heerlijke gebakjes. Verder hebben we in een week tijd veel gezien. Cloppenburg, Tecklenburg, Ochtrup en Osnabruck. We zijn op zondag naar een kerk in de buurt geweest en werden zelfs nog uitgenodigd bij een gezin. Al met al een heerlijke vakantie gehad in een heel fijn huis waar het ons aan niets ontbrak. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar want er is nog veel meer moois te zien in de omgeving waar we niet aan toe zijn gekomen.

Vr. gr. Fam. S. van der Aart
J. van den Beukel
15-06-18 17:17:06
Van 28 mei tot en met 2 juni 2018 waren we op vakantie in het mooie royale huisje Charlotte. Speciaal voor onze verstandelijk beperkte dochter is er een tandem aangeschaft. Wat was dat fijn. We werden ontvangen met gebak, de bedden waren opgemaakt en onze vakantie kon beginnen.
Heerlijk kunnen fietsen , wandelen en zwemmen. Het weer was prachtig en we konden fijn buiten zitten. We kijken met plezier terug op een mooie vakantie. Bedankt voor de goede zorgen.
Warme groeten van ons .
Tonen: 5  10 
E-mailen
Bellen
Map
Info